top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Каква ще е новата Call of Duty?


Едно нещо е сигурно всяка година - винаги има нова Call of Duty игра. Тази година няма да е изключение, въпреки че доста геймъри смятат, че трябва да се прави почивка между различните части.


Няма много детайли относно следващата Call of Duty, но вече циркулират слухове в интернет каква може да е тя. В един от тези слухове се говори, че следващата част от популярната поредица ще се развива през 50те години на миналия век или по-конкретно, по време на Корейската война.


В друг пък се споменава за потенциалното заглавие на новата Call of Duty. Този слух идва от надежден източник, който и преди се оказвал прав относно CoD франчайза. Според него, ако следващата Call of Duty не се развива в бъдещето, то предстоящата част ще се казва "Guerilla Warfare". Такова име дадоха хората, които прочетоха за този слух, защото източника сподели следната картинка:Ако се окаже прав Henderson, то такъв тип военна игра ще е за първи път за Call of Duty. Очаква се разработчик на новата част да е Sledgehammer Games и да бъде за PC, PS5, PS4, XBOX ONE и XBOX Series S/X. Всичкото това, което ви споделихме са само слухове и нищо не е потвърдено. Най-вероятно ще разберем повече през лятото.


52 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Kommentarer


bottom of page