top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Капитан Америка, Индиана Джоунс и Attack on Titan се очакват в CoD: Vanguard

През последните месеци все по-странни и по-странни евенти се случват в Call of Duty игрите. Някои фенове имат Рамбо и Джон МакКлейн като скинове в Warzone и Cold War, но изглежда, че шантавите crossover-и няма да спрат скоро време.


Captain America Indiana Jones Coming To Vanguard

Twitter потребителя ModenasHD откри доказателства, че двама измислени герои от Втората световна война ще се присъединят към Call of Duty: Vanguard. Това са легендарните Капитан Америка и Индиана Джоунс. Очаква се двамата да пристигнат в играта чрез евента "American Heroes", че даже вече има и Captain America Calling Card.Капитан Америка и Индиана Джоунс са известни, че са се борили срещу нацисти и имайки предвид историята на Vanguard, има логика двата героя да се появят в FPS заглавието. За момента чакаме потвърждение от Activision, дали това е вярно.


Освен известния отмъстител и легендарния професор по археология, феновете на Call of Duty имат шанс да видят и популярното аниме Attack on Titan в играта. Друг Twitter потребител Nanikos откри доказателства за crossover евент с анимето, като намери файл с името "aot_titan", като това се очаква да е нов герой в Call of Duty. Малко след това последва нов туйт на Nanikos, който показва потенциално ново оръжие в играта, което прилича на иконичния меч от анимето.


Някои фенове са надъхани за такива crossover евенти в Call of Duty, но други считат, че играта все повече да заприлича на Fortnite, която също обича редовно да представя шанвати скинове на популярни IP-та. Следващата седмица батъл роял играта на Epic Games, ще получи Naruto козметични предмети.
119 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 comentário


borissan007
borissan007
12 de nov. de 2021

Ще видя мога и да си купя играта?

Curtir
bottom of page