top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Картата на Forza Horizon 5 е ОГРОМНА!

Microsoft и Playground Games разкриха локациите, които геймърите ще обикалят в предстоящата състезателна игра и изглежда, меко казано, гигантска. При някой друг тип жанр игра може би това нямаше да е добре, но за състезателен симулатор - може би ще е забавно.


Forza Horizon 5 Biggest Map

Playground Games обещаха, че Forza Horizon 5 ще притежава най-голямата и най-разнообразната карта в цялата поредицата и имайки предвид изображението, изглежда, че ще си изпълнят обещанието:

Картата на Forza Horizon 5 ще обхване огромна част от Мексико, като ще видим различни градове, села, плажове и планини, които да обикаляме и дори да се разбиваме. Някой локации ще се променят, в зависимост от сезона в играта.


"Вашето незабравимо приключение в Horizon ви очаква! Разгледайте оживените и непрекъснато развиващи се пейзажи на отворения свят на Мексико с неограничени, забавни екшън шофирания, използвайки стотици от най-великите автомобили в света", обещава официалният резюме на играта.


Преди знаехме, че Playground Games подготвят една изумително красива игра. Вече научихме, че ще влючат и най-огромната карта... Изглежда, че студиото вкарва всичко, което може да направи Forza Horizon 5 най-впечатляващия състезателен симулатор.


Forza Horizon 5 излиза на пазара на 9-ти ноември за Xbox One, Xbox Series X/S и PC.

90 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page