top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Клиф Блезински загатва за новият си проект, който ще включва кучета

Дизайнерът на Gears of War, Клиф Блезински, работи върху нов проект и той ще включва кучета. Ветеранът в гейминг индустрията загатна с последните си постове за нов проект, за който не е сигурно дали ще бъде игра.


Cliff Bleszinski Teases New Game

Впечатляващото произведение показва куче, което е загледано във футуристичен град и на заден план има летящи коли. А вторият пост показва куче с човешка коса и буквите R.E.C.C.S. в долният край на изображението, като самият Блезински подканва феновете си да отгатнат какво означава тази абревиатура.

Това произведение е направено от One Pixel Brush, арт студио за игри, анимация и филми. Студиото има участие в поредиците Call of Duty, Uncharted, The Last of Us и също така работи и върху заглавието на Клиф Блезински, LawBreakers, заедно с вече закритото студио Boss Key. През 2020г. в участието си в предаването Animal Talking, Блезински обяви, че ако някога направи нова игра, то тя ще е малка и ще включва кучета. В същото това предаване беше загатнато, че историята може да бъде приключенска и да се развива около малко момче и неговото куче, които се опитват да се върнат в дома си, след като се изгубват далеч от него.


След напускането си от Epic Games и последващия успех с Gears Of War, Клиф Блезински си беше взел малко почивка преди да основе през 2014-та собствено студио Boss Key, с което издаде LawBreakers. За съжаление, студиото беше закрито в средата на 2018г. В момента Клиф Блезински уплътнява своето време с участие в мюзикъли на Бродуей, като Hadestown пожъна голям успех и беше отличен с награда "Тони" за Най-добър мюзикъл.

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page