top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Кога ще видим Elden Ring?

Това е големия въпрос, който много от нас си задаваме. Феновете на Dark Souls игрите тръпнат в очакване на новото приятно садистично изживяване. За съжаление, май няма да е скоро.


Появиха се кадри от предстоящ трейлър за Elden Ring и геймърите се надяваха скоро да разберат повече за проекта. Шеф от маркетинговия отдел, Арън Грийнбърг (Aaron Greenberg) разби тези мечти като ни информира в Twitter, че няма да видим нищо свързано с играта по време на евента, който ще организира Microsoft този месец. За въпросното събитие също няма детайли кога ще се състои, така че нищо не е ясно какво подготвя компанията от към предстоящи release-и. Различни източници докладват, че евентуалната дата за евента на Microsoft е 23 март, но още не е официално.


Репортерът Джейсън Шрайър (Jason Schreier) пише в Twitter, че има солидни доказателства, че повече за Elden Ring ще научим "относително скоро". Това може да значи много неща. Това негово твърдение може да значи, че могат да обявят нещо и след няколко месеца. Ако такъв е случая, то това ще съвпада с думите на Грийнбърг, че няма да разберем повече детайли за предстоящата игра на From Software този месец.

52 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page