top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Конзолната версия на Rust излиза на 21-ви май

Разработчиците от Double Eleven най-накрая обявиха конкретна дата кога ще излезе на пазара Rust: Console Edition, след като преди се знаеше, че ще бъде по някое време тази пролет. Конзолната версия на играта ще се появи на пазара на 21-ви май.


Rust Console Edition

Rust: Console Edition се разработва от няколко години, защото от студиото искаха да бъде максимално близка с версията за компютър. Даже е истинско чудо, че survival заглавието ще се появи за PS4 и Xbox One. Double Eleven споделиха, че да подкарат конзолната версия им трябвало 4.5 ГБ RAM, въпреки че за PC се нуждаете от минимум 10 ГБ. Именно поради тази причина, имало много пренаписвания на кода в Unity енджина, но дори тогава времето за зареждане е стигало и до 45 минути. След допълнителна оптимизация, това време се е съкратило до една минута.Double Eleven разказаха, че разработването на Rust: Console Edition е отнело около три години и допълните, че конзолната и PC версията на играта ще получават ъпдейти. Но уточни, че ще имат отделни планове за съдържание.


По-рано тази година, популярността на Rust се увеличи драстично, след като топ стриймъри и създатели на съдържание проявиха интерес към заглавието. Известно време Rust беше най-стриймваната игра в Twitch, задминавайки титани като League of Legends.

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page