top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Конзолните игри скоро може да започнат да съдържат реклами

Всички мразим, когато гледаме някой интересен филм или забавно клипче в интернет, рязко да изскочи реклама за доставка на храна, лекарства против диария и какви ли не глупости, за които хич не ни интересува. Скоро може това да се случва и при видео игрите ни.


Ads In Console Video Games

В скорошен доклад на Axios се посочва, че компанията, чието име е playerWON, се е договорила с компании като ЕА да бъдат имплементирани реклами в конзолните игри. Представете си да играете някое FPS заглавие и в края на мача да ви предложат някаква глупост. Забавно, нали?


Тази компания playerWON се описва като "първа по рода си компания за реклами във видео игри" и изглежда, че са тествали тяхната нова технология вече повече от година. Компанията се чувства вече готова да имплементира тяхната схема с реклами в игрите за конзоли. Добрата новина, ако въобще може да се нарече така, е, че рекламите няма да ви прекъсват геймплея, а вместо това ще ви дава опцията да изгледате някакво рекламно съдържание и ако се съгласите, то играта ще ви възнагради по някакъв начин. Звучи като идеално място за FIFA, нали?


Плановете на playerWON са да вкарат тяхната технология в поне още дузина игри до края на годината. Колко ли зле ще свърши цялото нещо?

284 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page