top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Кратос е "виновен" за отлагането на God of War: Ragnarok

Кристофър Джъдж, който е новото лице на Кратос в God of War поредицата, обясни каква е причината дългоочакваното продължение да се бави толкова много време.


Kratos Actor Guilty For The Delay

Актьорът обясни, че е той е отговорен за случилото се, защото през 2019 е претърпя изключително болезнена контузия, след което му се е наложило да се оперира. Джъдж претърпя операция на гърба, на коляното, както и двете му бедра бяха сменени. Sony Santa Monica изразиха любов и подкрепа към актьора, докато ходил на рехабилитация. Студиото го изчакали и не са го заплашвали, че ще го сменят с друг актьор, който да изиграе Кратос.


Джъдж разкри, че е възнамерявал да напусне God of War поредицата, след като разбрал, че Кори Барлог, който режисираше играта от 2018г., няма да се завърне да поеме проекта. Но Барлог успял да го накара да остане, като му обяснил, че новия режисьор, Ерик Уилямс, е "животно" и ще свърши страхотна работа с Ragnarok.


Слава Богу, че Кори е навил Джъдж да продължи да бъде Кратос, защото не можем да си представим друг актьор, по-подходящ от него. Иначе God of War: Ragnarok ще излезе по някое време през 2022г. за PS4 и PS5.

622 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page