top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Кристофър Джъдж ще озвучи Черната пантера

Винаги е приятно да чуеш познат глас, когато гледаш анимационен филм или играеш игра. Добър пример за това е Нолан Норф, който е гласът на Найтън Дрейк и след това озвучаваше Дедпул в едноименната игра за откачения супергерой. Подобна е ситуацията с днешната кастинг новина.Един актьорски глас, за който геймъри биха се развълнували много е този на Кристофър Джъдж. Наскоро стана ясно, че актьорът ще озвучава героя на Марвел Черната пантера в “Marvel’s Avengers” експанжъна “War for Wakanda”. Кристофър Джъдж е известен с ролята си в „Старгейт“ вселената, но в гейминг средите е познат като гласа на Кратос от най-новата игра “God of War” и ще го чуем в продължението “God of War: Ragnarok”.


Черната пантера завинаги ще бъде свързана с актьора Чадуик Боузман, който почина миналата година. Това е причината за първоначалния отказ на Кристофър Джъдж да изиграе супергероя в “Marvel’s Avengers”. В интервю с EW Джъдж разкри, че има много Черни пантери досега, но не трябвало никой да играе този персонаж след Боузман.

Преговорите с Кристофър Джъдж продължили и решаващ глас имали членовете на семейство. По негови думи майка му и децата му щели да се отрекат от него, ако не приел ролята на Черната пантера в играта. Опасенията на Джъдж били в това, че неговата версия на персонажа ще бъде сравнявана с версията на Боузман от игралните филми. Джъдж подчерта, че се е постарал да направи своето изпълнение уникално и то да може да се отличава от дошлите преди него.


В “War for Wakanda” Т‘Чала ще е бил вече известно време крал на африканската държава Уаканда. Ще бъде по-стар и по-мъдър, когато се изправя срещу злия Клоу в битката за съдбата на Уаканда. Във филмите Клоу беше изигран от Анди Съркис, който стана известен с ролята си на Ам-гъл във филмите „Властелинът на пръстените“ и екранизацията на книгата „Хобитът“.


Интересен факт, който беше споделен по време на интервюто с Кристофър Джъдж е това, че по време на записите в собственото си студио бил напътстван на придаде висока тоналност на Уакандовския акцент. Ще чуем как звучи финалната версия на Т‘Чала в “Marvel’s The Avengers: The Wakandan War”, която излиза през август.


105 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page