top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Крис Прат няма да прави италиански акцент в предстоящия Марио филм

Откакто обявиха, че актьорът от Guardians of The Galaxy ще озвучи прочутият водопроводчик, феновете на Марио са разединени. Едни са супер ентусиазирани, а други са притеснени как Крис ще звучи като Марио.


Pratt Wont Do An Italian Accent For Mario Movie

Мнозина от нас, геймърите, винаги като чуем името Марио, чуваме в главите ни италианския акцент, но днешно време, ако Крис го направи, то може да го определят като обидно. Може би са наясно с това екипа зад филма, защото единия от главните продуценти споделя, че версията на Прат ще се различава доста от това, което са свикнали геймърите. Крис Меладандри потвърди, че Прат ще използва "уникалния си глас" в създаването на собствена версия на Марио. Според него, версията на Прат е феноменална.


Говорейки повече за това несъответствие между това как Марио ще бъде представен във филма в сравнение с видеоигрите, Меледандри каза, че причината гласът да е различен е нещо, което филмът всъщност засяга. Всичко това индикира, че версията на Крис Прат няма да има нищо общо с това, което сме свикнали от видео игрите, но да не го отписваме филма все още. Може да е доста забавен за гледане. Ще трябва да почакаме до следващата година, когато се очаква да излезе новия Марио филм.


46 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page