top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Любимата на много геймъри Aloy пристига в света на Genshin Impact

Героинята от Horizon Zero Dawn ще се включи в цветущата аниме игра на студиото MiHoYo. Разработчиците обявиха новината, че с Guerilla Games ще представят Aloy в света на Genshin Impact.Тя ще е безплатна за PS4 и PS5 и можете да я получите като влезете в Genshin Impact след планирана поддръжка на играта на 13-ти октомври. Ще има и втори период, в който можете да се сдобиете с Aloy, след 24-ти ноември. Можете да си вземете протагонистката от предстоящата Horizon Forbidden West чрез мейл системата в Genshin Impact. Тя ще е петзвезден герои със специални комбота, ледени сили и анимации. Освен това, играчите ще получат и лък, но няма много информация за него.Aloy ще е лимитиран герой за взимане в Genshin Impact, но не е ясно за какъв период от време можете да си я вземете. Така че не изпускайте тази възможност, стига да разцъквате аниме RPG заглавие. Добрата новина е, че веднъж щом я вземете на PlayStation, то ще можете да играете на която и да е от другите платформи, благодарение на cross-save ситемата, която ще представят в играта.


Genshin Impact се превърна в огромен хит през 2020г. Освен това мобилната версия на играта печели средно по 6 милиона долара на ден и по този начин се превърна в най-печелившата мобилна игра за всички времена. Въпреки че Genshin Impact е безплатна, има си своя дял микротранзакции, но изглежда това не спира играчите да дадат шанс на заглавието.


Това също не е единствено гостуване на Aloy в друга игра извън света на Horizon. По-рано през годината, протагонистката се появи и във Fortnite.

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Komentar


bottom of page