top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Лятната разпродажба на Steam започва скоро!

Лято 2021 вече е официално тук! С настъпването на новия сезон идват не само жеги и отпуски, а и ежегодните разпродажби във водещите платформи за дигитално разпространение на видео игри. С други думи – големи намаления са на хоризонта. Едно такова ежегодно събитие е Steam Summer Sale.


Steam Summer Sale 2021 Start

Според изтекла информация очаква се масовата разпродажба да започне на 24-ти юни в 20:00 българско време и да продължи до 8 юли. За подобен времеви обхват беше спомената от Steam Database в Twitter. Steam Database са се доказали като достоверен източник в отразяването на неща, които са свързани с Valve и техните партньори. Въпреки сведенията, датите и часовете на голямата разпродажба не са потвърдени от Steam.


За сравнение: миналогодишното издание на Steam Summer Sale се проведе от 25-ти юни до 29-ти юли. Но всяка година е различно. Така е и с темите на всяка лятна разпродажба в Steam - миналогодишното събитие беше под знака на лятното пътуване, а тази година се носи слух за тема, която е вдъхновена от историите за мистериозни убииства.


Нашият съвет е да имате готовност, ако бихте искали да се възползвате от намаленията в платформата Steam. Успех и приятно ловуване!

492 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page