top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Мобилната версия на Genshin Impact е донесла 874 милиона долара приходи.

Genshin Impact успя бързо да превземе гейминга, но най-вече мобилния. Sensor Tower отчете, че безплатната игра е спечелила 874 милиона долара, откакто е излязла на пазара през септември миналата година.


Genshin Impact е глобален феномен, след като е на трето място по продажби за iOS и Android. Тя дава челните позиции на Honor of Kings и PUBG Mobile, като всяка е донесла по над 1 милиард долара печалба за последните пет месеца. С тази впечатляваща сума, Genshin Impact се превърна в най-печелившото мобилно RPG заглавие за всички времена. Играта носи средно по 175 милиона долара всеки месец от микротранзакции.


Китай е най-големия пазар за Genshin Impact, където е спечелила 253 милиона долара. След това е Япония (237 милиона) и САЩ (162 милиона). А между iOS и Android, по-популярна система е тази на Apple, която е донеса 521 милиона долара печалба. Андроидската версия е спечелила 352 милиона долара.


Трябва да обърнем внимание, че тези цифри са само за мобилната версия на Genshin Impact. Ролевата игра я има още за PC и PS4. Нямаме информация колко пари са печелили тези версии.

49 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page