top of page
  • Снимка на автораCrazyR

НАЙ-НАКРАЯ видяхме геймплей на новата God of War!

Всички фенове на PlayStation се надявахме да видим нещо ново свързано с God of War Ragnarok. Sony са наясно с това и по време на PlayStation Showcase показаха солидно количество геймплей.


God of War Ragnarok Gameplay Shown

От триминутния трейлър видяхме Kratos, порасналия му син Atreus, a.k.a BOOOOY, Mimir, както и Тор. Това са само част от персонажите, които ще видим в God of War Ragnarok. Изглежда, че задачата на Kratos и Atreus е да намерят скандинавския бог на войната. Геймплея изглежда не се е променил много от играта от 2018-та, но това е хубаво! Когато имаш печеливш продукт, защо да сменяш каквото и да е било?От Sony Santa Monica обявиха голямата изненада, че God of War Ragnarok не е режисирана от Кори Барлог, а от Ерик Уилямс, който е работил като combat и system designer за всяка една игра от поредицата. За съжаление, Кори не разкри по какво работи в момента, ако въобще има нов проект, а не просто да си почива. Той смята, че е добра идея всяка God of War игра да има "свежа перспектива".


God of War: Ragnarok ще бъде последната част от скандинавската поредица и ще излезе по някое време през 2022г. за PS4 и PS5.

640 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page