top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Неймар се присъединява към Fortnite героите

Актуализирано: 23.03.2021 г.

Видяхме какви ли не скинове във Fortnite през последните сезони какви ли не скинове видяхме в популярната батъл роял игра - Кратос, Пришълеца и Хищника, Железният човек, Терминатора и много други. На 16-ти март стартира шести сезон на Chapter 2 на популярната батъл роял игра, и с него идват много допълнения.


Главната тема на новия сезон е "Дивото" и можете да срещнете всевъзможни скинове, включително Лара Крофт и комиксовия персонаж Raven. За голяма изненада на всички обаче, изглежда, че бразилската футболна звезда Неймар също ще се включи в екшъна. Във Fortnite можем да очакваме негов скин, а и не бихме се изненадали ако направят и някакви предизвикателства свързани с играча на ПСЖ.


В новия сезон вкарват за пръв път евент, който може да се изиграе от един човек. Това е различно от досегашната практика на Epic Games, където се събираха множество играчи по едно и също време. Освен това в сезон 6 на Fortninte можете да създавате най-различни предмети, както и да срещате диви животни.


Този път Epic Games вкарват доста интересни и нови неща в батъл рояла, които най-вероятно ще задържат интереса на почитателите на играта.422 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page