top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Нийл Дръкман приключи снимките на The Last of Us сериала

Телевизионната адаптация на HBO по иконичната видео игра е сред най-очакваните сериали. Все още няма официална дата кога ще се появи на малкия екран, но продукцията прогресира добре.


Neil Druckmann Wraps On TLOU

Нийл Дръкман обяви в Twitter, че времето му в Канада свърши. Той изпълнява ролята на съсценарист, изпълнителен продуцент, както и режисьор на един от епизодите на сериала. През август друг от режисьорския екип, Кантемир Балагов, сподели, че е приключил работа по заснемането на първия епизод на проекта. Имайте предвид, че това не е пилотен епизод, както повечето сериали правят, за да представят на продуцентите какво подготвят и дали има потенциал за един сезон, ако не и повече. HBO желаят директно цял сезон! Изглежда, че компанията има голяма вяра, че имат печеливш продукт. Да стискаме палци да не разочароват геймърите.Дръкман сподели, че The Last of Us сериала ще се различава драстично от игрите. През октомври в интернет се появиха множество снимки и клипове на снимачния процес, като така феновете успяха да надникнат поне малко какво ги очаква.


Както споделихме в началото, все още няма дата, на която ще излезе The Last of Us сериала, но Sony подготвят поне 10 проекта, свързани с техни франчайзи, като единия от тях е Twisted Metal сериал с участието на Антъни Маки.
237 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page