top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Новата Battlefield ще обявят на 9-ти юни

Дългоочакваната нова част от FPS поредицата ще се завърне ударно тази година или поне това обещават от EA и DICE. Феновете тръпнат в очакване да видят любимият им франчайз отново и изглежда, че няма да чакат още много.


Battlefield 6 Reveal Date

Battlefield 6, или както и да се казва новата игра, ще бъде показана на бял свят за първи път официално на 9-ти юни. Това обяви официалния Twitter акаунт на Battlefield като ни канят в петък от 17:00 часа, за да ни разкрият най-накрая дългоочакваното завръщане. DICE и преди са заявявали, че ще покажат Battlefield 6 през юни, така че не трябва да ни изненадва тази новина. Въпреки това всички сме надъхани да видим какво са ни подготвили от DICE. Студиото, заедно с EA, загатват още по-мащабни битки от преди и феновете да очакват нещо грандиозно.


След като предходните две части от франчайза се развиваха по време на Първата и Втората световна война, сега се спекулира, че новата Battlefield ще бъде отново в днешни дни или близкото бъдеще. Предстоящата игра от FPS поредицата е най-мащабната в историята на франчайза, след като цели четири студия работят по проекта.


Очертава се доста интересна и оспорвана година за Battlefield, която ще има трудната задача да се бори с предстоящата Call of Duty игра, която се разработва от Sledgehammer Games.

98 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page