top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Нова игра от Insomniac се задава!

Студиото Insomniac Games не спира да радва феновете си с много добри игри и поредици. След успехите на „Spider-Man: Miles Morales” и „Ratchet and Clank: Rift Apart” Insomniac са се захванали с нов проект. Това стана ясно след като официално от компанията публикуваха обяви за работа в сайта си и социалните мрежи. Insomniac подчертаха, че става дума за ново мултиплеър заглавие.


Insomniac Games New Game

Петте позиции в компанията са предназначени за опитни хора от индустрията, които да ръководят проекта. Една от обявите е за старши Creative Director, който да започне работа върху новата игра от зародиш и да напътства продукцията до нейното завършване. Друг листинг е за Системен Дизайнер и по-точно за такъв специалист, който има опит в системата и механиките в едно мултиплеър заглавие. Insomniac също търсят и Story Lead, който да създаде историята, lore-a и сценариите за играта. Последните две обяви за работа са за Art Director и VFX artist. Тези листинги ни подсказват, че мултиплеър заглавието е още в много ранен етап и цялостна визия на играта не е доуточнена.


Един важен аспект от цялото начинание на Insomniac, което от компанията не са официално оповестили, е това дали новата мултиплеър игра ще бъде част от същестуващ франчайз. Но може заглавието да е начало на изцяло нова поредица. Само времето ще покаже. Insomniac Games са известни основно с техните сингълплеър франчайзи като “Ratchet and Clank” и „Spider-Man”, но в миналото са издавали и мултиплеър заглавия като „Resistance” поредицата и „Fuse”. „Spider-Man” игрите за PS4 и новата „Ratchet and Clank” от тази година се представиха блестящо и именно успехите в сферата на сингълплеър игрите дават надежди на феновете за нещо ново и незабравимо от Insomniac Games.


74 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page