top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Новият синематик на WoW Shadowlands показа какво ще се случи със Силванас и феновете са разединени

След дългото чакане, най-накрая дойде експанжънът, в който играчите ще се срещнат със Силванас Уиндрънър, но резултата от съдбоносният сблъсък не е точно това, което сме очаквали.


shadowlands sylvanas

Новият рейд в World of Warcraft: Shadowlands с името Sanctum of Domination (Светилище на доминацията) ще завърши със сблъсък между играчите и Силванас Уиндрънър, която в последнитe няколко експанжъна беше представена като главният злодей. Ново видео показва какво се случва със Силванас след като играчите завършат рейда и това, което се вижда, остави много от феновете разделени по въпроса.Внимание СПОЙЛЕРИ!


В края на Sanctum of Domination рейда, The Jailor (Тъмничарят) големият лошковец, с който Силванас работеше, най-накрая постига целта си да поеме контрол над магическите руни (сигилите), които контролират различните царства в Shadowlands което освен, че го прави още по-силен му сменя и визията. След което отваря портал до някъде си и кара всички лидери на Азерот, които присъстват, включително и Силванас, да коленичат и да му служат в желанието му да пренапише историята.


Това обаче не се харесва на Силванас, която до този момент е служила по нейна воля на Тъмничарят, но след като вижда как той промива мозъка на Андуин Ринн, си спомня как е служила на Артас против волята и по времето на Warcraft 3, когато умира и се превръща във банши. Силванас изстрелва една стрела срещу Тъмничарят в неподчинение и му казва, че никога няма да служи на някого отново. След което Тъмничарят решава да я "награди" като ѝ връща душата, която ѝ е била отнета от Артас чрез неговият меч Frostmourne. Тъмничарят ѝ казва, че ще остави Силванас в ръцете на Джейна Праудмур, Трал и Болвар Фордрагон, които да решат какво да правят с нея, след което минава през магическият портал заедно с Андуин.


Причините това да ни се струва спорно е, че в последните няколко експанжъна, Силванас извърши някои доста непростими неща, като някои от по-сериозните са:


- Започна война с Алианса

- Подпали и изгори дървото Телдрасил, което беше домът на Нощните Елфи

- Уби един от лидерите на Ордата, Варок Саурфанг, за опита му да острани Силвана от лидерското място

- Отвлече и измъчваше лидери както на Алианса, така и на Ордата


Много играчи, най-вече от Алианса и ,в частност, Нощните Елфи, нямаха търпение да получат възмездие. И въпреки че видеото предполага само, че бившата кралица на Баншитата най-вероятно ще отговаря за извършените военни престъпления, факта, че Силванас си върна душата и се опълчи на Тъмничарят, може да доведе до изкуплението на Уиндрънър, което много от феновете и играчите не биха искали да се случи.


Най-вероятно ще минат месеци преди всички да научим какво следва в историята на WoW, докато не излезне пач 9.2, но точно когато играчите си мислеха, че Силванас най-накрая ще срещне края си, се оказва, че тя все още има важна роля за добро или за лошо.


Последният пач издразни играчите не само с история си, но и с новата система Shards of Domination, която много от хората считат, че не уважава тяхното време и труд, което са вкарали през последните седем месеца. Решения като това, както и самата история на играта, която се развива в момента, кара все повече от старите WoW играчи да се местят в други ММО игри като Final Fantasy XIV. Най-големият WoW стриймър "Asmongold" наскоро пробва новото ММО на Square Enix, като в следствие на това помогна на играта да бие рекорда си за най-много хора играещи в Steam.

132 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page