top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Новият Resident Evil филм ще излезе това лято

Актуализирано: 8.02.2021 г.

Наскоро приключиха снимките на новия филм на Sony по Resident Evil франчайза и феновете, малко или много, тръпнат в очакване да видят дали този път ще има качествен проект. Изглежда, че ще разберем това лято, когато се очаква неименуваният Resident Evil филм, да се появи на бял свят.


Този нов филм ще се развива през 1998г. в Racoon City и ще разкаже за създаването на T-вируса. В проекта участват доста познати лица, като Kaya Scodelario (The Maze Runner), която ще играе Claire Redfield, Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp), която заема ролята на Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) ще бъде Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) ще изиграе Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) ще се въплъти в Leon S. Kennedy и Neal McDonough (Yellowstone), който се очаква да е William Birkin.


Снимките по неименувания Resident Evil филм приключиха в края на декември и наскоро постнаха следната снимка в Twitter:Вече същестуват цели 6 филма за Resident Evil, като всички са режисирани от Paul W.S. Anderson, а в тях играе Milla Jovovich. Този нов проект не е единственият, който се разработва в момента. Netflix подготвя два сериала, като единият ще е игрален, а другият - анимационен.

90 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page