top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Нов ъпдейт се задава за No Man's Sky

Всеизвестна за всички нас е историята на това заглавие, което от най-големият провал пожъна един възраждащ успех, а това се дължи на непрестанните усилия и ъпдейти от страна на разработчиците от Hello Games.


No Mans Sky Frontiers

По всичко личи, че добавянето на ново съдържание не е приключило, след като разработчиците на No Man's Sky загатнаха с пост в Twitter за нов ъпдейт на играта с името "Frontiers". В този пост са изброени всички заглавия на ъпдейтите до този момент, като в дъното на списъка е поставено заглавието Frontiers. От клипа в поста се разбира, че новото съдържание отново ще бъде безплатно. Това е възможно най-лекото загатване, така че може само да гадаем какво и колко ново съдържание ще включва този ъпдейт.С този Twitter пост, също така се показва колко много е направено от разработчиците от Hello Games от първоначалното излизане на играта. No Man's Sky беше обявена през 2016-та година, като от тогава привлече много верни последователи, които от своя страна я превърнаха в една изобилстваща от живот игра. По всичко личи, че експанзията с име Frontiers ще бъде изненадата за петата годишнина на играта, което беше загатнато през месец май.


Ако излезе до края на тази година, това ще бъде 4-ят ъпдейт през 2021-ва, като Companions беше добавен Февруари, последван от Expedition през месец април и Prisms през юни.

25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page