top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Общата стойност на всички безплатни игри за PS+ през 2021-ва е 1500 долара

Живеем във времена, в които гейминг компаниите редовно предлагат някое друго безплатно заглавие - Game Pass предоставя на абонатите си ексклузивни игри за Xbox и PC още на първия им ден от излизането, а Epic Games подарява игри всяка седмица чрез техния онлайн магазин.


All PS Plus Free Games Are Worth 1500 Dollars

PS+ всеки месец предлага на своите абонати по 2-3 заглавия, но на напоследък огромна част от феновете не са много доволни от това, което получават от Sony. На 1-ви декември представиха безплатните игри, които ще получим и отново има смесени оценки. Главната причина е, че едното заглавие е Godfall, което дори е непълно издание на играта, без историята. Godfall и без това бързо бе забравена от геймърите, когато излезе миналата година, а сега както PS+ абонатите няма да получат и историята, надали ще успее да възкръсне. Другите две заглавия са Mortal Shell и LEGO DC Super-Villains, а абонатите на PS+ в Азия дори ще получат четвърта безплатна игра - Judgement.


Един потребител в Reddit, чийто име е Turbostrider27, пресметна каква е стойността на всички безплатни игри за PS+ през тази година и сподели, че всички заглавия общо струват 1,430 долара. Тази цифра е ако е с редовните им цени, защото ако са с намаления, друг потребител потребител сметна, че стойността спада на около 650 долара.


Доволните ли сте от услугата на Sony през тази година? Кое заглавие най-много ви хареса, че си го взехте безплатно през 2021-ва, благодарение на PS+?

529 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page