top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Отворената бета на Battlefield 2042 ще се състои на 11-ти или 22-ри септември

Актуализирано: 3.09.2021 г.

ЪПДЕЙТ: Датата 11-ти септември не е официална и не е крайната дата, на която ще се състои отворената бета на Battlefield 2042. Няколко лийкъри споделиха, че датата ще е 22-ри септември, така че чакаме официално потвърждение от EA.


Феновете на FPS поредицата скоро ще имат достъп до отворената бета на Battlefield 2042. Ако сте поръчали предварително играта, то ще получите още по-рано възможност да пробвате новия shooter.


Battlefield 2042 Open Beta Date

Според Battlefield Bulletin, ще можем да заредим предварително бетата на 3-ти септември, а на следващия ден, всеки, които е поръчал предварително Battlefield 2042, ще може да се впусне в играта. На 6-ти септември всеки геймър ще има шанс да пробва впечатляващия мултиплеър (поне това, което видяхме от трейлъри), а самата бета ще приключи на 11-ти септември.


Няма подробности какво ще включва отворената бета, но трите главни мода, които ще има новата Battlefield игра са All-Out Warfare, Portal и Hazard Zone. Колко от тях ще имаме възможност да пробваме по-рано, предстои да разберем. Иначе Battlefield 2042 излиза на 22-ри октомври за PC, PS4, PS5, XBOX ONE и XBOX SERIES X/S, но ако имате EA Play, то ще можете да почнете да гърмите още на 15-ти октомври.

172 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page