top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Очаква се Elden Ring да продаде 4 милиона копия за пет седмици

Предстоящото фентъзи RPG на FromSoftware се очаква да е поредния хит за компанията, като се предвижда да продаде 4 милиона копия за малко повече от месец.


Elden Ring To Sell 4 Million Copies In Five Weeks

По време на Q&A с инвеститори, Bandai Namco заявяват, че Elden Ring ще успее да постигне тази цел до 31-ви март 2022г. Наскоро играта имаше затворен тест, като дори скалпери успяха да се доберат до кодове и да ги продадат за стотици долари. Elden Ring спечели награда за най-очаквано заглавие по време на миналогодишното издание на The Game Awards. Тази година получи същата номинация, но този път ще се конкурира с игри като Horizon Forbidden West и God of War Ragnarok.


Изглежда, че има огромен интерес геймърите към Elden Ring. Според очакванията на Bandai Namco, фентъзи RPG-то ще продаде много повече копия, отколкото предходното им заглавие - Sekiro: Shadows Die Twice. Самурайската souls игра успя да продаде 3.8 милиона копия за малко повече от три месеца, но дали Elden Ring ще може да подобри рекорда на Dark Souls III, която продаде 3 милиона копия САМО за един месец?


Ще разберем след като излезе Elden Ring на 25-ти февруари 2022г. за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC.
48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page