top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Още Street Fighter герои пристигат във Fortnite

Двама бойци от бойния франчайз на Capcom ще бъдат вкарани в батъл роял играта - Guile и Cammy. Twitter акаунта на Fortnite загатна това чрез изображение, на което се вижда как Battle Bus-а лети над Англия и САЩ.


Cammy Guile Fortnite

Capcom официално обяви новината по време на Street Fighter V Summer Update стрийма, на който обявиха и новите герои, които ще бъдат вкарани в Street Fighter V - Luke, Oro и Akira. Иначе Guile и Cammy ще имат по две различни версии във Fortnite, както и back bling и emote. Отделно ще има и специален бъндъл, Cammy and Guile Gear Bundle, който ще включва Knuckle Buster Pickaxe за Guile, Delta Red Bowie Blade Pickaxe за Cammy и V-Trigger Vector Glider. На 5-ти август ще стартира Cammy Cup, което ще позволи на играчите да спечелят Cammy скина по-рано преди да се появи в Item shop-a на Fortnite, което се очертава да се случи няколко дни по-късно.


Guile и Cammy не са първите Street Fighter герои, които се появяват във Fortnite. През февруари полухме Ryu Chun-Li. Можете да видите Cammy и Guile и как изглеждат в батъл роял играта в следното видео:72 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page