top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Пинокио обещава да бъде страхотна souls-like игра

Едва ли има фен, който не помни souls-like клонинга Lies of P, който беше обявен тази година. Играта е базирана на класическата приказка на Пинокио от 1883 година.


Lies Of P Gameplay

Разработчикът от Южна Корея Round8 Studio пусна значителна част от алфа геймплея на Lies of P, който се очаква да пристигне за PlayStation 5, Xbox X/S и PC през 2023 година. Видеото е точно това, което очакват феновете на соулс RPG игрите. Във видеото може да видите зашеметяващи визуализации, бързи и безкомпромисни битки, разнообразни оръжия и много различни врагове. Подобно на играта Sekiro издателят на Lies of P споменява, че Пинокио ще има механичнаръка с персонализация на инструменти и кука за захващане."Като механична кукла ще може да движите Пинокио по улиците на разрушен град, ще изработвате сами оръжията си от материалите, които намирате в света на играта и ще имате взаймодействие с останалите, които успяват да оцелеят в този принудителен адски свят."


"Колкото повече лъжеш, толкова по-човечен ставаш" - явно е мотото на играта. С нетърпение ще чакаме тази souls-like игра, още повече, че героя е много интересен.

236 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page