top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Пореден безсмислен бан от страна на Twitch за самоирония

Популярният Twitch стриймър и Minecraft спийдрънар* "Feinberg" заяви, че е бил баннат от платформата заради създаването на алтернативен акаунт, с цел да осмее сам себе си.Според думите на сайта "Dexerto" стриймърът е пуснал пост в Twitter миналата седмица споменавайки, че Twitch са го наказали с перманентен (постоянен) бан след като е създал акаунт с името "Feinbergsucks" - (Файнберг не става за нищо/ не струва). Най-вероятно Twitch не са разбрали, че той сам е създал този акаунт и са взели мерки, мислейки си, че това е опит за тормоз спрямо него. За да сме честни кой би си помислил, че самият Feinberg ще направи акаунт с такова име?


Ето какво написа той в Twitter:

"Здравейте Twitch съпорт, алтернативният ми акаунт "Feinbergsucks" беше перманентно баннат вчера за неподходящо име" - написа Feinberg на 23-ти Юни.

"Нямам ли право да се шегувам сам себе си? Не мога да стриймвам или ползвам Twitch на главният си акаунт заради страх от TOS (Туитч правилата) и ми се струва,

че наказанието, което получих е неоправдано, за това моля за помощ"


На следващият ден стриймърът отново тагна Twitch в опит да му се премахне наказанието, но без успех. В момента на излизане на статията алтернативният акаунт на Feinberg все още е баннат въпреки предоставените доказателства, че той е

собственик на акаунта "Feinbersucks". За щастие поне все още може да стриймва от главният си акаунт.


Това не е първият път, в който Twitch налага бан на алтернативен акаунт на някой стриймър заради име, което може да бъде счетено като тормоз насочен към някого. По-рано тази година George "GeorgеNotFound" Davidson беше баннат за "опит за тормоз чрез никнейм" заради вторият си акаунт "ThisIsNotGeorgeNotFound". В последствие наказанието на вторият акаунт на Davidson беше премахнато, което би трябвало да значи, че Feinberg ще има успех с махането на банна си, ако успее да привлече вниманието на Twitch.


84 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page