top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Появиха се първи детайли за новата Bioshock игра

Надали скоро време ще я видим на бял свят, но в интернет се появи огромен лийк, разкривайки логото, името и няколко подробности по геймплея. Множество източници, които твърдят, че са запознати добре с проекта, споделят, че предстоящата Bioshock игра ще се казва Isolation.



Лийкът ни информира, че в Bioshock Isolation ще видим нов изолиран антиутопичен град, който е разделен на две и са огледални един на друг до някаква степен. Отгоре е богаташката част, а отдолу - бедната. Между тях се намира "Flipside Zone", което служи като граница и място, където двете страни водят война. Има и двете иконки отстрани, които ще са от голямо значение за историята и света на играта.


Bioshock Isolation Map

Друг източник твърди, че Bioshock Isolation всъщност е игра с отворен свят, който ще включва фракции и ще е напълно интерактивен. Светът също ще се променя, докато играчът напредва през историята, създавайки интересен подход към типичния жанр игри с отворен свят. Лийкът твърди, че Isolation не е крайното име на новата Bioshock игра, а се използва докато трае разработването, като има голям шанс крайното заглавие да е различно.


Анонс за Bioshock 4 се очаква в началото на 2022-ра, а един източник смело твърди, че ще я видим в края на същата година, но малко ни съмнява. Екипът зад проекта са хора, които са работили по Watch Dog: Legion, Shadow of The Tomb Raider, Mafia 3 и Deus Ex.




139 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page