top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Появиха се първи детайли за Assassin's Creed Infinity

Assassin's Creed Infinity се очаква да бъде проект с live-service елементи, в който ще има няколко исторически епохи и герои.


AC Infinity First Details Leaked

Infinity ще се развива с годините, като периодично ще има ново съдържание. Не много фенове на поредицата са доволни от новия облик на Assassin's Creed франчайза, но вече се появиха в интернет първите детайли относно Infinity. За момента проекта носи кодовото име "Titans" и са започнали работа по него през 2019г. Първоначално трябвало да бъде самостоятелно фентъзи IP, но с времето са го преобразували да се вписва в Assassin's Creed поредицата.


Историята се очаква да се развива около специална група асасини, които имат задачата да посещават исторически и фентъзи локации и да намерят нещо, което се води "върховния звяр". Лийкът споделя, че ще има зони, които са вдъхновени от предишни Assassin's Creed игри, че даже са използвали елементи от старите заглавия.


Изглежда, че Ubisoft се готви да създаде върховната Assassin's Creed вселена. Всичко това, обаче, не е потвърдено от френската компания, но някои детайли доста приличат на нещата, които виждаме в последните AC игри. Въпреки това, считайте всичко това за слух.


412 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page