top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Професионален Valorant играч е отстранен заради обвинения в сексуален тормоз

Актуализирано: 18.03.2021 г.

Джей "Sinatraa" Уон е баннат от Valorant, както и от своя отбор "Sentinels". Причината за това решение е, че играча е обвинен в сексуален тормоз към бишвата му приятелка Клео Хернандез.


Клео представи документ от десет страници, в които детайлно описва връзката им, която продължи девет месеца. В този документ, момичето обяснява, че през цялото това време, редовно са се карали, а Sinatraa дори й се подигравал. Клео сподели подробности как е била под постоянен физически и емоционален тормоз, като сподели текстови съобщения, видеа и какво ли не още.


Двойката вече не са заедно повече от година, но причината Клео Хернандез да проговори за случая чак сега е, че тя смятала, че Sinatraa ще използва популярността си да потуши скандала. Дълго време е отлагала да говори за тормоза, защото й е било страх какво ще се случи.


След като скандала излезе наяве, Riot Games и Sentinels отстраниха Sinatraa и играча няма да има право да участва в бъдещи турнири. Уон изрази своята позиция, като отрече тези обвинения и сподели, че ще съдейства напълно на полицията и всички, които работят по случая.


Преди Valorant, Sinatraa беше важна част от Overwatch League, като с негова помощ, San Francisco Shock станаха шампиони, а Уон спечели наградата за най-важен играч в същата година. През април 2020г., Джей се насочи да играе Valorant, защото вече не харесваше hero shooter-a на Blizzard. Заради скандала с бившата му приятелка, Overwatch League ще върне 200 League Tokens на всеки, който е купил Alien MVP скина.

597 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page