top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Пръв поглед от новата Call of Duty: Vanguard

В интернет се появиха промо материали за предстоящата Call of Duty, които потвърждават и как ще се казва - Vanguard. Освен името, потвърждава и факта, че отново се връщаме по време на Втората световна война.


Call of Duty Vanguard First Look

Промо материалите, които можете да видите по-надолу, показват логото на Call of Duty: Vanguard, както и key art изображението за играта. Тази информация я получаваме, благодарение на датамайнъри, които успяха да разкрият изображенията, докато са търсили сред файловете на ъпдейта за сезон 5.

Освен логото, виждаме и няколко героя от играта (Lucas, Polina и Wade). Естествено Activision подготвят и различни специални издания, като някои от тях ще предлагат достъп до отворена бета, за която все още няма информация кога ще се състои.


Том Хендърсън, който е достоверен източник на информация, свързана с Battlefield и Call of Duty, споделя, че Vanguard ще се появи на пазара на 5-ти ноември, когато се очаква да излезе и тематична нова карта за Warzone, която се очаква да е още по-голяма от сегашната. Освен това Хендърсън допълва, че официален анонс за Call of Duty: Vanguard да очакваме на 19-ти август, когато се очаква да бъде и новия State of Play на Sony.


И като за финал, Хендърсън ни информира, че повече от година се разработва нова анти-чийт система, която ще бъде имплементирана както във Vanguard, така и в Warzone. Да стискаме палци да подобри състоянието на батъл роял играта, защото положението в момента е доста плачевно.

405 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page