top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Първият сезон на "The Last of Us" сериала ще има 10 епизода

В момента в Канада протичат снимките на телевизионния сериал „The Last Of Us“ на HBO, а сега още няколко подробности за проекта излязоха наяве от писателя Крейг Мазин. Той разкри това в подкаст на Scriptnotes, потвърждавайки също, че сезон 1 има пет различни режисьори. Мейзин - който преди това е работил с HBO по нашумелия мини-сериал “Чернобил”, каза, че писането на първите три до четири епизода е "почти завършено".


The Last Of Us HBO Season 1

The Last of Us получи поръчка директно за сериал, което означава, че HBO не снима пилотен епизод, а вместо това стартира директно сериала. Същото важеше и за Чернобил, а Мейзин призна, че това създава някои потенциални проблеми, като един от тях е, че продуцентският екип не е в състояние да „пренастрои“ онова, което иначе биха могли да имат, ако беше пилотен.


“Игра на тронове” на HBO е известен със заснет катастрофален пилотен епизод, в който участва различна актриса за Дейнерис и други големи промени. The Sons of Anarchy spin-off Mayans MC също презасне своя пилот и направи промени в кастинга след първия опит.


Мейзин каза още в подкаста, че поредицата The Last of Us има "бюджетни предизвикателства", но като цяло той вярва, че финансите са там, където трябва да бъдат. "Имаме бюджета да направим отличен сериал и такъв ще бъде", каза той.


По отношение на петимата режисьори за сезон 1, понастоящем знаем, че Кантемир Балагов (Beanpole) режисира премиерния епизод на сезона, докато според слуховете, известните режисьори Ясмила Збанич и Али Аббаси ще отговарят за режисиране на епизоди, оставяйки още двама режисьори да бъдат посочени по-късно.


Нийл Дръкман, сценаристът и режисьор на оригиналната видеоигра, разработва телевизионния проект The Last of Us заедно с Мейзин. Що се отнася до Мейзин, той също така пише филма за “Borderlands” и нов филм "Карибски Пирати".


Педро Паскал играе Джоел в "The Last of Us", докато Бела Рамзи е подредена да играе Ели. Диего Луна играе ролята на Томи и наскоро той сподели снимка от снимачната площадка.Що се отнася до поредицата от игри, Naughty Dog може да направи The Last of Us 3 или потенциално ново IP като следващата си игра. На по-непосредствения хоризонт Naughty Dog разработва самостоятелна мултиплеър игра по The Last of Us. В други новини, преди няколко месеца излезе доклад на Bloomberg, че Naughty Dog също работи по римейк на Last of Us за PS5.


226 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page