top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Разработва се римейк на оригиналната Star Wars: Knights Of The Old Republic

Слухове за римейк на култовото RPG се въртят из интернет пространството от много време насам, но най-накрая имаме нещо по-солидно откъм информация. Джейсън Шрайър, който е един от най-надеждните източници свързани с гейминга, сподели по време на подкаст, че официално се работи по нова версия на Star Wars: Knights Of The Old Republic.


KOTOR 1 Remake Aspyr

По време на шоуто си говориха за множеството KOTOR слухове, които съществуват, включително, че римейк на оригинала не е сред целите на ЕА. Към края на подкаста, водещият се върна на темата относно римейк на първата част и Шрайър реши да изплюе камъчето. Джейсън обяви името на компанията, която работи по проекта и избраното студио е Aspyr. Те главно са известни през последните години с портове на класики като Star Wars: Episode 1 Racer и Jedi Outcast, но вече имат по-сериозна и отговорна задача.


Aspyr ще имат трудната задача да направят цялостен римейк, а не елементарен порт на обожаваната от много геймъри Star Wars: Knights Of The Old Republic. Имат доста големи очаквания да оправдаят, защото оригинала се счита за една от най-добрите Star Wars игри за всички времена. Така че да им пожелаем успех. Няма информация кога ще излиза и за кои платформи, но нека им дадем време, защото няма да им е лесно на Aspyr.

37 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page