top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Режисьорът на Diablo 4 вече не е част от Blizzard

Чистката в Blizzard продължава, след като още ключови фигури на компанията напуснаха. Не е ясно, обаче, дали по собствено желание или са уволнени.


Diablo 4 Director Leaves Blizzard

Луис Барига, който е режисьор на Diablo 4, както и Джеси МакКрий, който е един от главните дизайнери на дългоочакваното RPG, вече не са част от Blizzard. Джонатан ЛьоКрафт също е напуснал компанията, след като е действал като дизайнер на World of Warcraft. Blizzard потвърди тяхното напускане, но увери, че в компанията имат достатъчно талантливи разработчици, които са пренасочени да работят по нужните проекти. Blizzard са уверени, че ще продължат успешно напред и ще предоставят невероятни изживявания на играчите и в същото време да осигурят безопасна работна среда.


Преди Барига, МакКрий и ЛьоКрафт да напуснат Blizzard, президентът на компанията Дж. Алън Брак също реши да не е част от компанията. Тези големи промени идва малко след като излезе наяве, че в Blizzard има множество случаи на сексуален тормоз и полова дискриминация. Много от тези имена работиха за Blizzard от повече от 15 години.


Ще следим с интерес дали идват по-добри времена за Blizzard и дали целия този скандал ще повлияе на предстоящите им проекти.

196 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page