top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Следващата Dead Space ще рестартира франчайза. ЕА черпят вдъхновение от Resident Evil 2 Remake

Ребут на “Dead Space” може да се появи в близкото бъдеще. Носи се слух, че популярна поредица от игри на ужасите “Dead Space” ще бъде рестартирана от EA. Това може да бъде официално обявено на предстоящото този месец събитие EA Play.


Dead Space Remake

Според хората от GamesBeat EA Motive, които бяха отговорни за играта “Star Wars: Squadrons”, работят върху заглавие от поредицата “Dead Space”. Тази игра би трябвало да рестартира историята на този франчайз.


Друга важна и до някъде интересна подробност е това, че reboot-a ще е в стил “Resident Evil” римейковете, които са доста печеливши за Capcom. Този детайл от слуховете предоставя доста интересни възможности пред поредицата и би било доста интересно, ако ЕА съумеят да направят с “Dead Space” това, което Capcom направиха с “Resident Evil” франчайза.


Ако тази информация се окаже истина, това определено ни привлича интереса, но предизвиква и притеснения. Успехът на римейковете на Resident Evil 2 и 3 е, защото оригиналните игри са на повече от двайсет години, a първата Dead Space все още е една невероятна игра с красиви графики и впленяваща атмосфера. Нека дадем шанс на EA Motive. Може да представят нещо доста впечатляващо
94 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page