top of page
  • Снимка на автораCrazyR

"Спасението" на eFootball 2022 е отложено за ноември

Футболният симулатор се ребрандира от PES на eFootball и таз годишното издание е безплатно за всички геймъри. Обаче, когато излезе на пазара в края на септември, eFootball 2022 се превърна в едно от най-големите разочарования за годината.


eFootball 2022 Patch Delayed To November

Освен, че има изключителен недостиг на модове, футболния симулатор бе изпълнен с проблеми, като например бъгове и грозни лица на футболистите. Konami обещаха, че ще пуснат пач, който да оправи всичките технически проблеми, но за съжаление няма да се справят навреме. Първоначално пача трябваше да излезе на 28-ми октомври, но сега ще се появи по някое време през ноември.


Konami се извиняват за това отлагане на пач 0.9.1 и за причиненото неудобство. Те се надяват това допълнително време да им даде възможност още повече да подобрят състояните на eFootball 2022, както и изживяването на геймърите.


eFootball 2022, както споменахме по-рано, е безплатна игра, но с множество live-service елементи. Konami имат планове да пускат още съдържание в предстоящите месеци. На този етап, оценките на eFootball 2022 са изключително негативни в Steam, така че не сме сигурни колко ще оправи нещата пач 0.9.1, но да пожелаем успех на Konami.
174 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page