top of page
  • Снимка на автораLameGame

Спират сървърите на LittleBigPlanet за PS3 и Vita

Разработчика Media Molecule обяви, че спира окончателно сървърите на игрите от поредицата LittleBigPlanet за PlayStation 3 и PlaystationVita.

LittleBigPlanet

Решението за окончателното спиране на сървърите е продиктувано от атаките върху тях по-рано тази година и намерението на разработчиците да предпазят своите фенове. Хакерите са недоволни от начинът, по който се отнася Sony към поредицата LittleBigPlanet. За жалост хакерите прецениха, че проблема може да се реши, като стартират поредица от DDOS атаки , в резултат на които от Media Molecule бяха принудени временно да преустановят работата им.

PS4 версията на LittleBigPlanet 3 също беше повлияна от атаката, но разработчиците пуснаха GameUpdate 1.27, с който върнаха сървъра онлайн, заедно със повече от 10 милиона нива на общността.

От Media Molecule разясниха, че всяко едно създадено от общността съдържание на PlayStation 3, ще бъде достъпно в LittleBigPlanet 3 на PlayStation 4. Също така Story Mode и LevelPack DLC ще може да се играят на Playstation 3.

С това спиране на сървърите, LittleBigPlanet се присъедини към известните PS3 заглавия като Uncharted, Killzone и Wipeout, които спряха своите мултиплеър услуги. Още по-неприятно е, когато краят на онлайн приключението е предизвикано от външни сили като хакерски атаки. В момента и сървърите на Titanfall се борят с подобна ситуация.

37 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page