top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Студио, което е направило LOTR, създава видео игра по "световно популярно IP"

Weta Workshop са най-популярни с работата си по визуалните ефекти на Lord of The Rings филмите. Те разкриха, че гейминг дивизията им подготвя видео игра, което е базирано на известен франчайз.


LOTR Studio Is Making A Video Game

Обява за работа като продуцент в Weta Workshop Interactive допълнително загатва, че въпросното IP е "близко до техните сърца". Имайки предвид невероятната работа, която направиха по Властелинът на пръстените, не бихме се изненадали да желаят да създадат и видео игра по книгите на Толкин. Нищо не е потвърдено на този етап. Другите по-известни франчайзи, по които са работили Weta Workshop, са Hobbit, Avatar и King Kong. Ако не е LOTR игра, другото ни предположение е Avatar, която да се развива около предстоящите продължения на Джеймс Камерън.


Новата игра на Weta Workshop се разработва за PC и конзоли и е в начален етап на подготовка, така че най-вероятно ще си почакаме доста време, докато го видим на пазара. Във Facebook Weta каза за новата игра, че е базирана на „невероятно богат и вдъхновяващ лиценз, който ще изпълни феновете и играчите по целия свят с наслада“.


65 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page