top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Създателите на XCOM разработват Avengers игра

E3 наближава! И няма как събитие от такъв мащаб да няма някакво изтичане на информация. В тази новина ще поговорим за предстоящи проекти на 2K.В интернет излезе лийк, който гейминг журналисти като Джеф Гръб от GamesBeat и Джейсън Шрайър от Bloomberg потвърждават, че е верен. Информацията идва от потребител в Reddit, чийто име е u/swine_flu_gang, който споделя малко подробности относто бъдещи проекти на 2K.


Първият е за предстоящата NBA 2K22 и според лийкъра, на кутията ще бъде изобразен бившата баскетболна звезда Дирк Новицки, по подобен начин както беше Коби Брайънт миналата година. Вторият проект е за spin-off на Borderlands, който евентуално ще се казва "Tiny Tina's Wonderlands" и ще се разработва от Gearbox, които многократно са заявявали, че единствено те ще правят игри от looter shooter франчайза.


Следващият проект е на Hangar 13, които са разработили Mafia 3. Играта им засега носи името Codename Volt и ще е sci-fi със свръхестествени елементи. Лийкът я описва като смесица между Saint's Row и Cthulhu, което звучи доста интересна комбинация. И накрая имаме информация за предстояща Avengers игра. Тя се разработва от Firaxis Games и ще наподобява техния култов франчайз XCOM, така че очаквайте стратегическа игра с любимите ви Marvel герои.


Както с всеки лийк, имайте едно наум, защото има голяма вероятност всичко това да се окаже невярно, но ако се окаже истина, за кой проект сте най-развълнувани?

108 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page