top of page
  • Снимка на автораGAME.bg

Финалната битка за $2,000,000 започва!

Най-голямото eSport събитие в историята на Counter Strike: Global Offensive навлиза във финалната си фаза, в която осемте най-добри отбора ще се борят за слава и безпрецедентна в света на гейминга награда от $2,000,000! Възможно ли е 16-тото издание на Major да се превърне в най-доброто в историята на CS:GO? Гледайте финалната фаза с български коментар предоставен от eSportsBulgaria с подкрепата на официалния партньор G2A.COM и преценете сами!

Финалната фаза ще се проведе пред жива публика

Първия CS:GO Major беше организиран в град Йоншьопинг, Швеция през далечната 2013 година. От тогава са проведени 15 страхотни евента по цял свят, като последния и най-змбициозния отново е в Швеция, но този път града е Стокхолм! През изминалата седмица общо 24 отбора радваха публика и фенове борейки се за място в Шампионската фаза. Овациите на 10,000 от тези фенове на електронните спортове ще взривят Avicii Arena с редуващи се експлозии от радост и сълзи! Емоции, за които геймърите трябваше да чакат над от две години...


G2A.COM подсилва емоцията на спорта със своите специални промо предложения по случай PGL Major 2021

Ако не сте сред късметлиите в публиката на арената, то със сигурност не бива да пропускате възможността да гледате случващото се на живо и то с професионалния български коментар на спортните журналисти от eSportsBulgaria. Това се случва с помощта на официалния излъчващ партньор G2A.COM, познати като най-голямата онлайн платформа за лесен, надежден и достъпен за геймърите маркет/базар. Открита през 2010 година, компанията не след дълго създава познатия на всички ни в днешни дни портал, в който успешно търгуват повече от 20 милиона геймъри от цял свят. Платформата е глобална и свързва тези, които продават с тези, които искат да купят игри, хардуеър и/или гаджети на по-достъпни цени. Препоръчваме ви да разгледате специалните по повод PGL Major 2021 промо предложения ТУК.


CS:GO Major наградните фондове през годините...

Първия Major в CS:GO бе със спиращия дъха награден фонд от $250,000 долара и тази сума остана непроменена за подледвалите през годините шест шампионата. За 2016г цифра е увеличена със $750,000! Наградният фонд от $1,000,000 се случва за първи път в Колумбия (САЩ) и буквално ШОКИРА геймъри и фенове. Тази година PGL Major 2021 счупи всички рекорди удвоявайки тази сума на $2,000,000 (два милиона долара)! Награда, която (меко казано) мотивира... участващите в турнира отбори, като 16 от тях ще получат дял от половината сума, а останалият милион ще получи спечелилия турнира тим. За второ място са предвидени $300,000, а двата отпаднали на полуфинала отбора ще си тръгнат от Arena Avicii с по $140,000 всеки.

Кои са фаворитите за титлата? Natus Vincere и G2 Esports постигнаха чист резултат от 3-0 в легендарната фаза, но украинския тим се смята за най-силния в шампионата. Правилата на играта обаче се променят, когато играещите трябва да се докажат пред многобройната и шумна публика...


Гледайте на финалната фаза на живо ТУК и разберете кой ще бъде новия световен шампион ...и милионер.

84 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commentaires


bottom of page