top of page
  • Снимка на автораCrazyR

ХИТОВИЯТ God of War пристига за PC през януари 2022г.

Актуализирано: 21.10.2021 г.

Игра на годината за 2018-та скоро ще се наслади на още по-голяма аудитория. God of War ще има версия за компютър, която ще се появи в началото на следващата година.


God Of War 2018 Announced For PC

God of War се появи в Steam и в Epic Games Store и ще струва 50$. Описанието на PC версията на хитовото игра включва подобрени графики, отключен фреймрейт, 4К резолюция, както и ще поддържа Nvidia DLSS и Reflex. Ще можете да играете с различни джойстици, както и с мишка и клавиатура. Конкретни системни изисквания, които трябва да притежават вашите машини, все още няма.


Sony потвърдиха страхотната новина чрез специален пост в PS Blog:

"Нашата основна цел при представянето на God of War за компютър беше да подчертаем изключителното съдържание, създадено от екипа, и да използваме мощния хардуер, който платформата предлага, за да създадем уникално спираща дъха версия на играта."


PC геймърите ще могат да настроят подробно колко красива да изглежда God of War на техните машини, спрямо товa колко са мощни. God of War за компютър ще пристигне и с нови бонуси:

  • Death’s Vow Armor Sets за Kratos и Atreus

  • Exile’s Guardian Shield Skin

  • Buckler of the Forge Shield Skin

  • Shining Elven Soul Shield Skin

  • Dökkenshieldr Shield Skin

Миналия месец имаше мащабно изтичане на информация на Nvidia GeForce Now. Тогава за първи път научихме информация за PC порт на хитовото PlayStation заглавие, но от Nvidia отрекоха да е вярна. Изглежда ни излъгаха, но вярваме, че ще им простим, защото все повече геймъри заслужават да имат възможност да изиграят емоционалната история на Kratos и сина му Atreus.Изглежда, че Sony казваха истината, че имат сериозен интерес ексклузивните им заглавия да се появят и за PC. През 2022г. освен God of War, която ще излезе на 14-ти януари, за PC още очакваме и Uncharted Legacy of Thieves Collection. Въпрос на време е Ghost of Tsushima и The Last of Us 1 и 2 също да получат версии за компютър!

189 преглеждания3 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

3件のコメント


OggyGI
OggyGI
2021年10月21日

Страхотна новина за РС геймърите! Браво! 😁

いいね!
OggyGI
OggyGI
2021年10月21日
返信先

За такива новини трябва да се черпи 😊 …подсети го

いいね!
bottom of page