top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Холивудски звезди в новата Borderlands игра!

Както ви споделихме миналата седмица, в интернет се появи лийк, относно предстоящи игри на Take-Two, една от която е spin-off заглавие в света на Borderlands. Оказа се, че този лийк е верен!


New Borderlands Game

Gearbox обявиха Tiny Tina's Wonderlands и се очаква да излезе в началото на 2022г. Специфичното на новото Borderlands заглавие е, че играчите сами ще си създават класовете си, а не както досега, където си избирахме с какъв аватар да гърмим всичко живо. Целта на играчите е да спрат тираничния Dragon Lord, докато събират най-различни оръжия и брони.Големи холивудски звезди участват в предстоящия проект на Gearbox - като например Уил Арнет (Arrested Development, LEGO Batman) и Анди Самбърг (Brooklyn Nine-Nine). В Tiny Tina's Wonderlands ще чуем гласа още на Уанда Сайкс, както завръщането на Ашли Бърч, която ще си озвучи отново лудото момиче с откаченото въображение. Уил Арнет ще озвучи Dragon Lord, Анди Самбърг - капитан, чийто име е Valentine, а Уанда Сайкс - робот, чийто име е Frette.


Tiny Tina's Wonderlands ще е самостоятелно заглавие, а не DLC и ще има повтарящо end-game съдържание, по типичен Borderlands начин. Иначе играта ще е за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S и PC.

49 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page