top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Ще можете да играете Xbox Series X игри върху Xbox One

Милиони геймъри по света все още разцъкват любимите си заглавия върху старата конзола на Microsoft, обаче компанията не иска да ги изоставя и измислиха начин, който ще улесни потребителите и да имат достъп до най-новите видео игри.


Xbox SeriesX On Xbox One

Microsoft са наясно, че милиони по света нямат възможност да си закупят Xbox Series X или по-евтиния вариант - Xbox Series S, но компанията желае всички собственици на Xbox One да имат шанса да играят големите next-gen заглавия. Поради тази причина, Microsoft обяви, че Xbox Cloud Gaming ще се появи за Xbox One. Изключително добра постъпка от страна на компанията, вместо да кара своите фенове да си закупят нов хардуер. Все пак някои нямат финансовата възможност, други не могат да се доберат до налични бройки. Скоро, всеки притежател на Xbox One ще може да стриймва най-новите и хитови заглавия.


Няма много подробности кога ще се появи Xbox Cloud Gaming за Xbox One, но със сигурност ще ви трябва стабилна интернет връзка, за да играете най-мощните и нови заглавия. Xbox Cloud Gaming можете да използвате за телефони, таблети, както и браузъри.

153 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page