top of page
  • Снимка на автораLameGame

Ютубъри намериха ретро игри на стойност 100 000 долара в изоставена къща

Откакто съществуват физически носители, има интерес към ретро видео игри и двойката, която стои зад Youtube канала CheapFindsGoldMines, знае това много добре.

Дуото Ейми и Корбин наскоро заснеха видео от три части, в което проверяват изоставена къща, пълна със стари видео игри. Ютубърите предимно се насочиха към запечатаните копия, измежду които откриха The Legend of Zelda: The Wind Waker, Resident Evil и F-Zero GX, които са за GameCube, Tetris Worlds и Star Wars: Bounty Hunter за PlayStation 2, CrazyTaxi за Sega Dreamcast, купчина от Xbox игри и още много други!

Засега продадените копия са на стойност 100 000 долара, като от тях Ейми и Корбин ще получат около 20 000 долара, а останалите ще бъдат разпределени между различни прекупвачи. Трябва да се отбележи, че част от игрите все още не са продадени, което може допълнително да повиши печалбата им. Тази невероятна находка, обаче, не идва без трудности за дуото. Ютубърите са били доста изненадани, което е видно в епизодите. Те сблъскват и с доста трудности - при влизането си в къщата не носят дрехи, които да им осигурят достатъчна защита, като дори Ейми бива ухапана от кафяв паяк, а Корбин получава краста по краката. Въпреки всичко игрите си заслужават всяка трудност.

За тези, които се интересуват от колекционирането на игри, видеото си заслужава гледането.Изоставената къща принадлежи на колекционер, който се разболява тежко през 2019-та година и неговите близки желаят да разчистят цялата къща и се надяват тези ценни находки да попаднат при добри хора. Оказва се че Ейми и Корбин разбират за къщата, благодарение на подсказка от свой зрител. Интересна част от видеата е, че всъщност дуото се отказва от не малко игри, повечето от които са вече отворени. Тази къща има невероятна колекция или както Корбин я нарече “Сделката на живота”, с което доста геймъри биха се съгласили.

118 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page