top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

10 невероятни компютърни модификации за 2021

Компютрите изчезнаха от рафтовете на магазините по време на пандемията, докато повечето от нас се забавляваха у дома, дори и хардуерът като графичните карти да претърпя огромно покачване на цените по ред причини. Създаването на свой собствен компютър също е нещо популярно, но някои компютърни ентусиасти издигнаха нещата на съвсем нови висоти и създадоха някои наистина уникални персонализирани компютри.

 
Pc modification aqua tank
 

Backup Operator от RandomDesign

Този проект е масивен, много подробен и незабавно разпознаваем по отношение на своята тематика. Не е практичен в сравнение с обикновен компютър, но не това е въпросът. Фантастично произведение на изкуството, което изглежда невероятно.

Backup Operator
 

Intel x Carbon Project от Son Gay Custom Този фантастично изглеждащ компютър се отличава с уникален дизайн на корпуса и канали за водно охлаждане, окачени в разпределителна плоча. Това е един от най-чистите и най-добре изглеждащи компютри, които видяхе през 2021 г.

Intel x Carbon Project
 

Royal Desk от Jeffrey Vos Годишният обзор на компютърните модификации не би бил пълен без елегантният дървен настолен компютър, който забелязахме от Jeffrey Vos. С водно охлаждане с вграден екран, това определено е един от най-достойните компютри, които видяхме през 2021 г.

Royal Desk
 

Icarus-1 от ExploreModding

Като победител в състезанието на Cooler Master's Case Mod World Series миналата година, Alessandro Zaiti отново не разочарова. Участието му в Magnus One Challenge на Zotac тази година изглежда фантастично и ни харесва факта, че използва външено охлаждане на малкия компютър, което вероятно означава, че е изключително тих.

Icarus-1
 

Angel Glacier от snef

Snef направи няколко проекта през 2021 г., но Angel Glacier е нашият фаворит благодарение на изчистения си дизайн, фантастичното използване на цвета, което е негова запазена марка, и епичната персонализирана разпределителна плоча отпред. Представете си това да седи на бюрото ви у дома.

Angel Glacier
 

Minima Draco от Diniguan

Макар може би да не е най-разкошният компютър тук, Minima Draco е един от най-добрите компютри, които сме виждали тази година. С не един, не два, а три радиатора, опаковани в мъничка кутия Cooler Master MasterCase NR200P, но все пак намиращи място за тръби, графична карта и процесор с водно охлаждане.

Minima Draco
 

Wood Ridge от TerHorstCustoms Дървените компютри са доста редки поради простата причина, че това е труден материал за работa. TerHorstCustoms е избрал нещо много подходящо - оригиналната AMD Ryzen кутия. Вътре има компютър с водно охлаждане и с крачета и дръжки на корпуса, дървената кутия за е превърната в атрактивен калъф за компютър.

Wood Ridge
 

Project Void от PcWerks

Понякога компютърът е перфектен по отношение на цветове и дизайн и Project Void е един от тези дизайни. Освен фънки екстериор, вдъхновен от Apex Legends, интериорът е красив, а тръбите за водно охлаждане също обърнаха много глави в социалните мрежи.

Project Void
 

Liza Art Lab от Carl Collard

Без съмнение любимият ни компютър за 2021 г. беше Liz Art Lab от Carl Collard. Миксът от течно охлаждане, тръбопроводи и напълно функциониращ компютър за игри, който разполага със стар кръгъл радиатор за охлаждане, но пък с уникален дизайн го направи един от любимите ни компютри.

Liza Art Lab
 

Z-Tower от Pause Hardware Кутията Z-Tower от производителя InWin е едина от най-лудите и измисляни някога. Тежи над 40 кг. Представете си тогава да добавите около 20 кг хардуер и водно охлаждане. За щастие резултатът е толкова зрелищно изглеждащ, колкото и тежък. Много лиги потекоха, когато проектът на Pause Hardware беше публикуван онлайн.

Z-TowerНовините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


62 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page