top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Над 130 000 фенове на The Witcher подписаха петиция Хенри Кавил да остане в ролята на Гералт

Актуализирано: 8.11.2022 г.

Феновете на The Witcher все още се борят с новината, че Хенри Кавил окачва меча си като Гералт от Ривия. В изненадващо изявление актьорът потвърди, че напуска сериала след сезон 3 и ще бъде заменен от Лиъм Хемсуърт.

 
The Witcher
 

В отговор някои зрители са създали петиция, за да се опитат да го задържат. Кампанията Change.org, озаглавена „Netflix: ТРЯБВА да запазите Хенри Кавил като Вещера“, достигна повече от 130 000 подписа – и продължава да расте.


В петицията се иска продуцентската компания да замени сценаристите в сериала вместо Кавил. Това изглежда е в отговор на непотвърдените съобщения, че актьорът може да е напуснал сериала заради историята, която се отклонява от книгите на Анджей Сапковски. Redanian Intelligence предполага, че дискусиите за това са започнали да се случват преди сезон 2 на The Witcher. Netflix и Кавил не са коментирали причината за напускането.


Силно формулираната петиция, адресирана до платформата за стрийминг, гласи: „Нека им покажем в чисти числа, че никой от нас, феновете на Witcher, няма да стои с тях и ще изостави сериала след приключване на сезон 3 на The Witcher."


Можете да подпишете петицията ТУК!


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page