top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

На 27 Януари ще излезе GoldenEye 007 за Xbox и Nintendo Switch

Актуализирано: 27.01.2023 г.

GoldenEye 007 ще се завърне на съвременните платформи, когато става дума за Nintendo Switch и Xbox системи.

 
GoldenEye 007
 

Nintendo и Microsoft обявиха, че GoldenEye 007 ще излезе в Nintendo Switch Online и Xbox Game Pass по-късно тази седмица, на 27 януари. Когато настъпи петък, всички абонати на Nintendo Switch Online + Expansion Pack и абонаментната услуга на Xbox ще могат да изтеглят GoldenEye 007.


Това, донякъде за съжаление, е единственият начин GoldenEye 007 да се завърне към модереното Nintendo. GoldenEye 007 изглежда няма да бъде налична за самостоятелна покупка за системи Nintendo Switch и веднага щом абонаментът ви за услугата Nintendo Switch Online + Expansion Pack изтече, вие незабавно ще загубите достъп до ремастерираната игра.

Още през септември Microsoft обяви, че GoldenEye 007 ще излезе както на Nintendo Switch, така и на Xbox платформите в някакъв момент в близко бъдеще. В момента не е съвсем ясно дали GoldenEye 007 ще бъде достъпна за закупуване за Xbox системи извън Xbox Game Pass, тъй като не е достъпна извън абонаментната услуга на Nintendo.


Едно важно нещо, което трябва да повторим е, че само Switch версията на GoldenEye 007 ще включва онлайн мултиплейър. Това бе единственото неудачно нещо на ремастъра, обявен миналата година, тъй като играчите на Xbox ще трябва да се задоволят с локален мултиплейър екшън, ако искат да се изправят лице в лице с други.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page