top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

3 нови Sega Genesis игри са добавени към Nintendo Switch Online!

Напоследък Nintendo изненадващо изостави бавното си добавяне на игри. Всъщност само през последните няколко месеца бяха добавени много ретро заглавия.

 
Nintendo Switch Online April 2022
 

Тази тенденция продължава и днес. Nintendo обяви, че Space Harrier 2, Shining Force 2 и Sonic the Hedgehog Spinball вече са достъпни за игра за членове на Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Nintendo of America tweet-на новината, така че можете да видите официалния им tweet по-долу.


  • В Sonic The Hedgehog Spinball крепостта на д-р Роботник е гигантска машина! Помогнете на Соник да се върти, да скача и да се блъска през четири различни зони, съставени от блестящи пещери, слузести канали, кипяща лава и чудовищни ​​машини, за да събере изумрудите на Хаоса и да спаси жителите на Мобиус от планина на неприятности.


  • Shining Force II се присъединява към оригиналната Shining Force в библиотеката SEGA Genesis – Nintendo Switch Online! В това тактическо RPG фентъзи приключение имате задача да ръководите титулярната Shining Force в кинематографични битки срещу древно зло, което заплашва да завладее земята.


  • Станете героичния Space Harrier в Space Harrier II и се бийте с множество зли същества в тази неистова и предизвикателна екшън игра, която беше едно от оригиналните заглавия на SEGA Genesis!


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page