top of page

343 Industries вярват, че са отстранили проблемите с Big Team Battle на Halo Infinite

Въпреки че изглежда, че няма да видим актуална корекция „най-рано“ до 3-ти Февруари, отстраняването на проблема би трябвало да е добра новина за по-големи групи приятели, които се борят да се свържат с отбора си.

 
Halo
 
Използвайки телеметрията, която получихме от актуалната корекция на 19-ти Януари, успяхме да направим нова версия с актуализация, която смятаме, че трябва да адресира основния проблем, засягащ плейлиста на BTB

Обясни старши мениджър на общността John Junyszek в актуализация на уебсайтът на Halo Waypoint.

Студиото проведе успешен тест за възпроизвеждане днес и планира да го изпрати за сертифициране в понеделник. След като бъде изпратено, ще отнеме известно време, за да премине през процеса на сертифициране и да се разбере дали е одобрен.
След като бъде одобрен, ще започнем да се подготвяме за пускане. Тъй като все още има малко от вътрешния процес на пускане, най-рано бихме очаквали тази актуална корекция да се появи на 3-ти Февруари.

ICYMI, Microsoft наскоро потвърди, че Halo Infinite са се насладили на най-голямото стартиране в историята на поредицата с над 20 милиона играчи. Според слуховете студиото за поддръжка Certain Affinity може да работи върху нов режим на игра за Halo Infinite.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page