top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Има само 70 MB в диска на Call of Duty Modern Warfare 2!

Modern Warfare 2 стартира по целия свят. Физическата версия на играта е достъпна за продажба при търговци на дребно, а някои вече са започнали да я доставят на клиенти.

 
Call of Duty: Modern Warfare 2
 

Това, на което може би не сте разчитали обаче, е blu-ray дискът да не съдържа нищо повече от лиценз за стартиране на изтеглянето. Поне случаят тук е такъв.


Беше открито, че дисковата версия на Modern Warfare 2, по-специално версията за PS5, съдържа само 70mb данни. Това достатъчно ли е за... текстура? С други думи, ще трябва да изтеглите цялата игра, след като вземете вашето копие, защото Activision практически пусна празни дискове.


Откритието беше споделено от YouTuber-a Destruction Games, които публикува откритията, който забеляза в Twitter. Създателят е част от Does it play? collective, коото тестват физически игри, за да видят дали могат да се играят без връзка с интернет.

Както той посочва, повечето игри - дори тези с масивни актуализации от първия ден - обикновено имат някакви данни на диска. За игри с множество различни режими можете поне да разчитате, че поне една част може да се играе офлайн, когато дискът е поставен, дори ако трябва да се примирявате с грешки и други проблеми, за да играете версията без корекции.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Game Club

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page